Compania Naţională de Adrministrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, vineri, că asocierea Itinera – Retter Projectmanagement a fost desemnată câştigătoarea contractului de 44,6 milioane de euro, fără TVA, pentru realizarea tronsonului Târgu Mureş – Ungheni, parte din autostrada Braşov – Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAIR a anunţat că a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor depuse în cadrul procedurii "Realizarea Autostrăzii Braşov - Târgu Mureş - Cluj - Oradea, Lotul 1: Târgu Mureş - Ungheni şi Drum de legătura - relicitare", în baza deciziilor de soluţionare a contestaţiilor emise de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si de către Curtea de Apel Bucuresti.

Obiectul principal al contractului îl reprezintă execuţia lucrărilor pentru realizarea tronsonului de autostradă Târgu Mureş – Ungheni, în lungime de 4,5 km, şi a unui drum de legătura în lungime de 4,7 km.

”În conformitate cu prevederile contractuale, durata de realizare a acestui contract este de 18 luni. Menţionăm că ofertantul declarat câştigator a ofertat o perioada de garanţie a lucrărilor de 9 ani”, se arată în comunicat.

Procesul de semnare a contractului va putea fi iniţiat doar după expirarea noii perioade de depunere a contestaţiilor, adică 10 zile de la transmiterea comunicărilor privind rezultatul procedurii, potrivit CNAIR.

Dacă vor fi înregistrate contestaţii împotriva noului rezultat al procedurii, CNAIR va trebui să aştepte şi soluţionarea acestora în vederea iniţierii procesului de semnare a contractului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.