Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat joi că a efectuat în ultimele trei zile inspecţii inopinate pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva şi pe lotul 4 al autostrăzii Sebeş – Turda, pentru a verifica respectarea obligaţiilor asumate de constructori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în perioada 11 – 13 aprilie au avut loc inspecţii tehnice la lucrările de infrastructură rutieră, ca urmare a deciziei directorului general al CNAIR, Ştefan Ioniţă. Inspecţiile au constat în acţiuni de control tehnic pentru a evalua nivelul de acceptare şi respectare a obligaţiilor de către constructori.

”Au fost efectuate vizite inopinate în şantier la lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva (km 56 – km 77) şi pe şantierul autostrăzii Sebeş – Turda, lotul 4 (km 53 - km 70)”, se arată în comunicat.

Controalele au fost efectuate de către specialişti din cadrul CNAIR şi organismul tehnic al companiei de drumuri, CESTRIN. Rezultatele acţiunilor de control vor fi prezentate public în perioada imediat următoare, după finalizarea raportului de control şi aprobarea acestuia de către directorul general.

Ministrul Transpporturilor, Răzvan Cuc, a declarat în luna februarie că vor fi inauguraţi 90 de kilometri noi de autostradă în acest an, inclusiv loturile 3 şi 4 de pe autostrada Lugoj-Deva şi două loturi de pe autostrada Sebeş- Turda.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.