Asocierea DP Consult SA (lider) – Explan SRL (Asociat 1) – SCA Teaha&Fuzesi a fost declarată câştigătoarea contractului privind elaborarea studiului de fezabilitate pentru Drumul de Mare Viteză Bucureşti – Alexandria, în sumă de 16,12 milioane lei fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vineri, 7 ianuarie 2022, în urma finalizării procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a declarat câstigătorul contractului având ca obiect elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Bucureşti – Alexandria. Câştigătorul licitaţiei este Asocierea DP CONSULT SA (Lider) – SC EXPLAN SRL (asociat 1) – SCA TEAHA&FUZESI (asociat 2), cu preţul de 16.122.360,10 lei fără TVA”, anunţă CNAIR.

 Durata contractului este de 17 luni de la data de începere a contractului.

”În cadrul contractului se vor presta şi elabora următoarele servicii, respectiv următoarele documente: Elaborarea Studiului de Fezabilitate; Asistenţă tehnică acordată Beneficiarului pentru susţinerea Aplicaţiei de Finanţare; Asistenţă tehnică acordată Beneficiarului pentru procedura de atribuire a contractelor de proiectare şi execuţie a lucrărilor, după caz”, precizează CNAIR.

Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.