Clever Business Transilvania, companie controlată de omul de afaceri Adrian Tomşa, preia postul de televiziune Prima TV, tranzacţia aflându-se în analiza Consiliului Concurenţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care compania Clever Business Transilvania preia postul de televiziune Prima TV. În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei”,  a anunţat autoritatea de concurenţă.

Clever Business Transilvania, companie controlată de omul de afaceri Adrian Tomşa, va achiziţiona de la Prima Broadcasting, companie aflată în reorganizare, activitatea aferentă postului generalist de televiziune Prima TV, în temeiul unui contract de transfer de activitate.

”Autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, precizează Consiliul Concurenţei.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

Adrian Tomşa deţine mai multe investiţii în România, dintre care canalele TV Look (LookPlus şi LookSport), AgroTV şi Profit.ro, dar şi paginile web Looksport, Lookplus, Lookmedica Agrotv, Profit.ro.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.