Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, afirmă după vizita la o fabrică românească de pavaje din Petreşti, judeţul Alba, că se bucură să vadă cum capitalul românesc creşte în mod inteligent, subliniind că ”cel mai important principiu al politicii economice a PNL este crearea unui parteneriat solid între guvern şi capitalul autohton”. În opinia sa, cheia creşterii economice stă în susţinerea mediului de afaceri local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Mă bucur să văd cum capitalul românesc creşte în mod inteligent. Cel mai important principiu al politicii economice a PNL este crearea unui parteneriat solid între guvern şi capitalul autohton. Cheia creşterii economice stă în susţinerea mediului de afaceri local. În acest mod, companiile româneşti vor atrage investiţii, vor găsi noi pieţe de desfacere şi vor crea locuri de muncă bine plătite”, a scris Ciuică pe Facebook după vizita la o fabrică românească de pavaje din Petreşti, judeţul Alba, pe care a prezentat-o ca fiind ”un exemplu de investiţie românească de succes, care prin muncă şi management performant a reuşit să se impună la nivel naţional”.
Conform liderului liberal, de la fondarea în 1991 şi până azi, compania a crescut, atingând o cifră de afaceri anuală de aproape 400 milioane de lei şi oferind locuri de muncă pentru 700 de persoane, în toate cele cinci fabrici din ţară, dar şi în punctele de lucru conexe - cariere, balastiere, staţii de asfalt şi de betoane.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.