Grupul de restaurante City Grill a anunţat, joi, că redeschide în 1 Mai fosta berărie artizanală Becker Brau, operată de Hanu’ Berarilor, o investiţie de peste 500.000 euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Investiţia ar aduce astfel o contribuţie la dezvoltarea unui nou pol gastronomic în Capitală, în zona Rahova –Uranus, şi face parte din planul de extindere al grupului cu restaurante în clădiri de prestigiu.

”Becker Brau este situat într-o zona care devine usor un adevarat pol gastronomic al Capitalei. Vedem un potenţial foarte mare de atragere a publicului aici –atât public bucureştean, căruia îi este familiar, dar şi turişti care vor să ia pulsul zonelor centrale cu istorie ale oraşului. Cu siguranţă restaurantul operat de Hanu’ Berarilor va contribui la dezvoltarea acestei zone, care îşi poate recăpăta farmecul”, a declarat directorul general al grupului City Grill, Daniel Mischie.

Noul restaurant va funcţiona începând din 1 Mai cu o echipa de 100 persoane şi poate găzdui până la 500 de oaspeţi, în interior şi pe terasa. Meniul cuprinde preparate ale bucătăriei tradiţionale româneşti precum sărmăluţe cu mămăligă, frigărui şi pastramă de berbecuţ, raţă pe varză sau ciorba din coadă de bou. Acestora li se alătură o selecţie de băuturi, inclusiv berea Becker Brau şi berea Ursus Tank, lansată recent în România, potrivit companiei.

”Fripturile şi preparatele gătite sunt preferate de 65%, respectiv 60% dintre cei care iau masa în oraş. Iar meniul nostru de la Becker va cuprinde o varietate de astfel de preparate. Becker Brau devine berărie gastronomică, adică acel loc special în care poţi îmbina experienţa şi atmosfera dintr-o berărie, cu plăcerea unor mâncăruri savuroase dintr-un restaurant tradiţional românesc. Desigur că nu putea lipsi berea Becker Brau, produsă pentru prima dată aici în 1996, dar nici concepte moderne de bere la halbă, precum Ursus Tank”, a spus Daniel Mischie.

Restaurantul Becker Brau este situat pe Calea Rahovei, în incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. În 1996, Becker Brau, deschisă de Christian Becker, devenea prima şi singura berărie cu bere craft din Bucureşti.

Investiţii în creştere

La nivel de grup, bugetul total alocat pentru investiţii în 2019 se situează la peste 3,5 milioane euro.

”Planul de extindere al grupului este sprijinit şi de rezultatele financiare ale primelor trei luni ale lui 2019. Astfel, primul trimestru s-a încheiat cu o cifră de afaceri de 7.5 milioane de euro, în creştere cu aproape 20% faţă de perioada similară din 2018”, se arată în comunicat.

În contextul menţinerii constante a valorii medii a bonului, dinamica pozitivă s-a datorat creşterii numărului de clienţi, atât prin fidelizare în cadrul programului Out4Food, cât şi atragerea unui public nou, pe fondul notorietăţii restaurantelor din grup, potrivit grupului.

”În 2018, Grupul City Grill a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o creştere de 11% faţă de anul precedent. Valoarea investiţiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro”, se arată în comunicat.

City Grill are peste 1350 de angajaţi în restaurantele şi cafenelele operate şi este unul dintre cei mai importanţi angajatori din industria restaurantelor. Cele mai căutate poziţii sunt cele de picoli, ospătari, bucătari şi ajutor de bucătar, potrivit companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.