Premierul Florin Cîţu a anunţat că Guvernul a adoptat miercuri o ordonanţă de urgenţă care modifică actul normativ privind unele măsuri de acordarea de sprijin financiar din fonduri externe rambursabile aferente programului operaţional competitivitate 2014-2020, în contextul crizei COVID-19. El a explicat că acest act normativ va transfera sumele alocate la măsura 3 către măsura 2, pentru a merge mai departe în continuare cu plata la măsura 2, până vor fi elucidate problemele avute cu măsura 3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un alt proiect care este foarte aşteptat în special de mediul de afaceri este proiectul de OUG pentru modificarea ordonanţei 130/2020 privind unele măsuri de acordarea de sprijin financiar din fonduri externe rambursabile aferente programului operaţional competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19 precum şi alte măsuri în domeniul fondurilor europene. Este vorba de transferul sumelor care au fost alocate la măsura 3 către măsura 2, pentru a merge mai departe în continuare cu plata la măsura 2, până se elucidează problemele pe care le-am avut la măsura 3”, a explicat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Executivului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.