Premierul Florin Cîţu a declarat că România şi-a asumat în acest moment, pentru economia ţării, „un sistem pentru salariul minim transparent şi predictibil care să fie folosit în perioada următoare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E vorba de salariul minim. E o directivă pe salariul minim. Sunt discuţii în acest moment despre salariul minim la nivelul Uniunii Europene. România în acest moment şi-a asumat, pentru economia României, un sistem pentru salariul minim transparent şi predictibil care să fie folosit în perioada următoare”, a afirmat Florin Cîţu, întrebat, într-o conferinţă de presă susţinută după ce a vizitat sâmbătă Centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan Bucureşti, despre poziţia Guvernului privind salariul minim discutat la nivelul UE.

În context, recent deputatul PSD Marius Budăi a acuzat că Executivul că trimite circulare europarlamentarilor români, prin care le este recomandat să voteze împotriva intenţiei Comisiei Europene de instituire a unui salariu minim la nivelul UE.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.