Premierul Florin Cîţu afirmă că producătorii se plâng de faptul că preţurile produselor sunt prea mici, dar consumatorii consideră că ele sunt prea mari, precizând că, undeva, apare un monopol care trebuie distrus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"După această întâlnire am o întâlnire cu Agrostar tocmai pentru a discuta cu producătorii, cu oamenii care sunt cei care creează oferta şi am câteva întrebări foarte importante pentru ei, de exemplu, cum se face că producătorii se plâng că preţurile produselor sunt prea mici, iar consumatorii se plâng că preţurile sunt prea mari. Undeva, între cei doi, se întâmplă ceva, apare un monopol şi trebuie să distrugem acel monopol”, a afirmat premierul, joi, în intervenţia la evenimentul ”Grand Matinal Digital”, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România.
 
El a declarat că îşi propune ca până în 2028 România să depăşească mai multe ţări din Europa în privinţa PIB-ului per capita. 
 
"Eu îmi propun un lucru care nu s-a întâmplat în ultimii 30 de ani. În ultimii 30 de ani, România a fost cu un PIB per capita la coada Europei. Eu îmi propun, până în 2028, să trecem peste câteva ţări, cinci, şase, şapte ţări, să nu mai fim la coada Europei în ceea ce priveşte PIB per capita, să fim acolo undeva mai sus”, a declarat Florin Cîţu.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.