Christian Tour, cel mai mare operator de chartere din România, anunţă că a majorat asigurarea în caz de insolvenţă de la trei milioane de euro la cinci milioane de euro, stabilind astfel un nou record în turismul autohton. În primul timestru din 2019, operatorul anunţă o creştere a vânzărilor de 38%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este firesc să facem acest demers în condiţiile în care în primul trimestru al anului am înregistrat o creştere a vânzărilor de 38% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Punem această creştere atât pe seama vânzărilor directe, pentru că turiştii români au încredere în brandul Christian Tour, dar mai ales datorită vânzării de vacanţe prin intermediul agenţiilor partenere, care nu vor să rişte şi se orientează către turoperatori mari, cu vechime, experienţă şi stabilitate financiară, aşa cum este Christian Tour”, a declarat Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Nu doar turiştii care îşi cumpără vacanţele din sediile agenţiei ori de la partenerii Christian Tour, ci şi cei care preferă varianta online de a-şi rezerva un pachet turistic sunt acoperiţi de această poliţă de asigurare. Acest lucru face ca vacanţele rezervate online, pe site-ul www.christiantour.ro, să fie asigurate, spre deosebire de cele achiziţionate de pe site-uri străine de rezervări.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru sezonul 2019, Christian Tour a contractat 125.000 de locuri pe avioanele charter, cu 33% mai multe decât în sezonul 2018. Antalya este destinaţia către care compania va opera cele mai multe zboruri charter, cu plecare de pe principalele aeroporturi din ţară (Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureş, Iaşi). De asemenea, compania va opera zboruri charter şi către destinaţii din Grecia, Egipt, Tunisia şi Spania.

“Nu poţi să spui că eşti turoperator în adevăratul sens al cuvântului şi să anunţi că zbori cu zece avioane pe săptămână în sezon, dar să ai o poliţă de asigurare de 100.000 de euro. Ce garanţii le oferi turiştilor în aceste condiţii? Câţi dintre ei îşi pot recupera banii în cazul unui faliment? Le recomandăm turiştilor să fie atenţi la aceste detalii care fac diferenţa, atunci când decid de la cine îşi cumpără vacanţa”, subliniază Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour.

Noua poliţă de asigurare încheiată de Christian Tour este valabilă începând cu data de 30 martie 2019.
Compania fondată şi condusă de Cristian Pandel activează din anul 1997 pe piaţa vacanţelor, fiind unul dintre cele mai longevive branduri de turism din ţară. Touroperatorul deţine 40 de agenţii proprii în România şi este prezent şi peste hotare, în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania şi în Statele Unite ale Americii (divizia online).

Christian Tour a încheiat anul 2018 cu vânzări nete de aproximativ 85 de milioane de euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.