Valoarea totală a pachetelor vândute de Christian Tour, unul din cei mai mare touroperatori din România, în cele patru zile ale Târgului de Turism, depăşeşte 3 milioane de euro, cu 30% mai mare decât cea înregistrată la ediţia din primăvara a anului trecut, a anunţat compania. Sejururile într-o destinaţie de litoral au fost cele mai căutate de vizitatori, care au căutat astfel să-şi asigure vacanţa de vară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cele patru zile ale Târgului de Turism al României, eveniment care s-a desfăşurat în perioada 22-25 februarie, peste 7.000 de persoane au cumpărat vacanţe de la standul Christian Tour, precum şi din sediile agenţiei din întreaga ţară, în care turiştii au găsit vacanţe cu aceleaşi reduceri şi în aceleaşi condiţii ca la târg”, a anunţat duminică touroperatorul.

Pachetele cu reduceri de până la 50% şi cele cu extra-discounturi oferite pe perioada târgului în destinaţii precum Grecia, Turcia, Spania şi Bulgaria au fost cele mai căutate de către turiştii români, spun oficialii companiei.

Şi vacanţele în România sunt pe un trend crescător, litoralul, staţiunile balneare şi zona Maramureşului fiind cele mai accesate de turişti, arată datele agenţiei de turism.

”Topul destinaţiilor externe alese de cei care au cumpărat vacanţe de la Christian Tour este condus de Grecia. Insulele elene sunt urmate de staţiunile din Turcia şi de cele din Spania. Bulgaria este, de asemenea, căutată de turiştii români atât pentru petrecerea concediului de vară, cât şi pentru perioada sărbătorilor pascale”, a declarat Marius Pandel, proprietarul Christian Tour.

În acelaşi timp, cererea pentru vacanţe în destinaţii exotice este în creştere. Pe perioada târgului, au fost rezervate vacanţe în Thailanda, India ori China, circuitele în destinaţii exotice fiind proaspăt introduse în oferta touroperatorului. 

“Primele pachete care s-au epuizat au fost cele cu reduceri foarte mari. Pe perioada târgului, discounturile acordate au fost de până la 50%, dar Christian Tour a pregătit şi oferte precum o săptămână de cazare în Grecia la un euro, bilete de avion la patru euro şi sejururi all inclusive în Antalya de la 99 de euro”, a precizat Marius Pandel.

În ceea ce priveşte destinaţiile interne, principalele destinaţii alese de turişti sunt litoralul – pentru minivacanţa de 1 Mai şi pentru vacanţa de vară, staţiunile balneare şi zona Maramureşului – pentru perioada Paştelui şi pentru minivacanţa de Rusalii.  

Christian Tour este cel mai mare operator de chartere din România, deţine 40 de agenţii proprii în România şi este prezent peste hotare în Polonia, Serbia, Republica Moldova, Grecia, Turcia, Spania şi Statele Unite ale Americii (divizia online).

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.