CFR Călători va opera, începând de joi, 60 de trenuri pe ruta Bucureşti Nord- Aeroportul Henri Coandă şi retur, după ce un operator privat de transport feroviar de călători a renunţat la această rută.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”CFR Călători îşi concentrează atenţia pe creşterea calităţii serviciilor asigurate călătorilor şi face în continuare demersuri pentru a dezvolta şi îmbunătăţi serviciul de transport oferit. Trenurile sunt formate din automotoare Desiro, cunoscute ca Săgeata Albastră şi circulă în regim de tren Regio cu un tarif de 4 lei, accesibil tuturor. Circulaţia trenurilor CFR Călători este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei. Traficul de călători este astfel deservit în mod optim, asigurând nevoile de transport atât pentru traficul de călători ocazional cât şi pentru cel de navetă”, a transmis, joi,CFR, printr-un comunicat de presă.

Compania precizează că se ajunge rapid şi în siguranţă la aeroport.

”Recomandăm planificarea din timp a călătoriei şi cumpărarea cu anticipaţie a legitimaţiilor de călătorie. Biletele pot fi achiziţionate cu anticipaţie de 20 zile.

Trei operatori de transport feroviar au asigurat, din 12 decembrie, transportul de călători între Gara de Nord Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

În total, au fost 72 de trenuri, ale companiei de stat CFR Călători şi ale operatorilor privaţi Regio Călători şi Transferoviar Călători.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.