Societatea CFR Călători anunţă că au fost atribuite patru acorduri-cadru de achiziţie a unor servicii de reparaţie planificată la vagoane de pasageri. În valoare de 240 de milioane de lei, aceste acorduri sunt valabile doi ani şi vizează repararea a 371 de vagoane,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Călători informează că, începând din 13 august, au fost atribuite patru acorduri-cadru de achiziţie "Servicii de reparaţie planificată tip RTG la vagoane de călători", cu o valabilitate de 24 de luni, pentru un număr de 371 de vagoane de călători, în sumă de 240 de milioane de lei.

Pe măsură ce vor fi redate în exploatare vagoanele din procesul de reparaţii, revizii planificate şi modernizare, se va putea continua suplimentarea compunerii trenurilor "la nivelul aşteptărilor de confort şi mobilitate ale publicului călător", se arată într-un comunicat transmis, luni, de CFR Călători.

"În prezent, CFR Călători are în circulaţie în compunerea trenurilor de pasageri întreg parcul de material rulant disponibil din punct de vedere tehnic pentru circulaţie, în vederea preluării afluenţei de călători înregistrată în ultimele luni, şi ia toate măsurile la nivel de activitate de bază pentru a satisface toate cererile în contextul acestui trafic crescut", mai scrie în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.