Compania de stat CFR Călători a anunţat că există 14 trenuri, din cele peste 1.200 care circulă zilnic, care au un grad de ocupare de cel puţin 100% pentru ziua de joi, din cauza cererii foarte mari de bilete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania poate vinde, în cazul în care cererea este foarte mare, până la 50 de bilete pe vagon pentru călătorii care acceptă să călătorească în picioare.

Cel mai aglomerat tren este InterRegio 1831, care circulă pe ruta Iaşi - Vatra Dornei - Cluj-Napoca, care avea un grad de ocupare de peste 140% pentru joi, potrivit datelor prezentate de reprezentanţii companiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Al doilea este IR 1636, pe ruta Braşov – Bucureşti – Constanţa, cu un grad de ocupare de peste 140%.

Al treilea este IR 1834, pe ruta Timişoara – Cluj-Napoca – Suceava – Iaşi, cu un grad de ocupare de peste 130%.

Şi pentru data de 28 aprilie, există deja şapte trenuri cu un grad de ocupare de peste 100%. Cel mai aglomerat este IR 1996, pe ruta Deva – Petroşani – Craiova, cu un grad de ocupare de peste 110%.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.