CFR anunţă, joi, că angajaţii CFR Călători nu vor lua parte la greva de avertisment anunţată pentru vineri dimineaţă, iar dacă protestul anunţat de una dintre organizaţiile sindicale va afecta parte din garniturile de tren călătorii pot solicita rambursarea cotravalorii biletului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Greva feroviară a fost anunţată doar în spaţiul public de către un sindicat feroviar şi priveşte salariaţii CNCF CFR SA. Salariaţii CFR Călători nu participă la această grevă”, a transmis, joi, CFR, într-un comunicat de presă.

Conducerea companiei a aflat din spaţiul public că ar putea fi afectate unele trenuri.

”Conform informaţiilor din spaţiul public, această grevă feroviară este una de avertisment şi ar putea afecta, în intervalul orar 07:00-09:00, circulaţia anumitor trenuri, operate de CFR Călători, dar şi de alţi operatori feroviari. În cazul în care greva de avertisment va avea loc, călătorii de la trenurile afectate îşi pot valorifica drepturile lor privind restituirea contravalorii încasate a transportului neefectuat integral sau partial conform Regulamentului de transport pe calea ferată din România, în vigoare”, a mai transmis compania.

Aceasta publică detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport,  disponibile pe cfrcalatori.ro la secţiunea Trafic Intern/ Renunţarea la călătorie –  https://www.cfrcalatori.ro/renuntarea-la-calatorie-restituiri/

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.