Booking Holdings anunţă inaugurarea unui nou etaj de birouri în clădirea U•Center, la un an de la deschiderea oficială a Centrului său de Excelenţă din România, precizând că extinderea birourilor face parte din planurile de dezvoltare pe termen lung, care includ angajarea a 500 de persoane în cinci ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul etaj are o suprafaţă de 4000 de metri pătraţi, iar spaţiul total de birouri, pe cele două niveluri, este de 8000 de metri pătraţi. Extinderea birourilor face parte din planurile de dezvoltare pe termen lung, care includ angajarea a 500 de persoane în cinci ani, pe baza unei investiţii totale de aproximativ 100 de milioane de euro.

În prezent, Centrul numără peste 300 de persoane, angajaţi proprii şi cei prin parteneriatul cu Infosys. De asemenea, au fost adăugate specializări noi, atât în domeniile deja existente, cât şi în cele recent introduse, de la securitate cibernetică şi monitorizarea fraudelor, la dezvoltare de aplicaţii, marketing, achiziţii, asistenţă IT, servicii de business globale, optimizare financiară, analiză de date şi managementul proiectelor.

"Suntem încântaţi să ne extindem prezenţa în România. Cum planurile noastre viitoare presupun atingerea pragului de 500 de angajaţi în 5 ani de la deschidere, ne-am mărit spaţiul pentru a permite integrarea celor care s-au alăturat deja echipelor noastre, dar şi a colegilor care vor urma”, a declarat Anca Fotache, General Manager, Booking Holdings România.

Designul pentru etajul al doilea al birourilor ilustrează principalele regiuni ale României (Dobrogea, Moldova, Muntenia, Oltenia şi Transilvania), subliniind patrimoniul cultural bogat şi caracteristicile unice, prin culori vibrante şi materiale tradiţionale. Acest accent pus asupra României completează designul primului etaj deschis în septembrie 2022, care se concentrează în jurul conceptului de călătorie în jurul lumii.

"În linie cu primul etaj, inaugurat anul trecut, noul nostru etaj surprinde esenţa călătoriei şi a diversităţii, care sunt caracteristice Booking Holdings. Spaţiul nou amenajat subliniază cultura şi valorile locale şi încorporează tehnologia de ultimă generaţie pentru a favoriza colaborarea şi pentru a facilita modul de lucru hibrid", a adăugat Suzanne Cooper, vicepreşedinte Global Real Estate, Booking Holdings.

De la spaţii de lucru individuale până la zone de colaborare moderne, dotate cu tehnologie video, precum şi săli dedicate proiectelor creative şi sesiunilor de tip scrum, noul etaj include o gamă variată de spaţii, o zonă de jocuri de societate şi de minigolf şi terase în aer liber.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.