Genesis Property, cel mai mare proprietar privat de spaţii de birouri din România, a anunţat luni că îşi înfiinţează propria echipă de pompieri în Novo Park, unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, echipă formată din 10 angajaţi autorizaţi ISU.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Genesis Property, cel mai mare proprietar privat de spaţii de birouri din România, continuă seria de măsuri ce vizează imunizarea clădirilor la situaţii adverse şi imprevizibile şi înfiinţează propria echipă de pompieri în Novo Park”, arată compania.

 Formată din 10 angajaţi specializaţi în situaţii de urgenţă şi protecţie civilă, noua echipă de pompieri este autorizată ISU.

“Aşa cum oamenii caută să îşi întărească rezistenţa la situaţii extreme pentru a avea o viaţă sănătoasă, aşa şi spaţiile în care aceştia lucrează au nevoie de măsuri care să asigure rezilienţă mediului productiv. Genesis Property are convingerea că, în epoca post-Covid-19, parcurile de birouri au nevoie de inovaţie, creativitate şi măsuri complete care să prioritizeze siguranţa angajaţilor. Această iniţiativă face parte dintr-o serie de acţiuni care au ca obiectiv principal creşterea imunităţii clădirilor la factori de stres şi situaţii adverse, acţiuni pe care le vom implementa în perioada urmatoare în ambele parcuri – Novo Park şi West Gate Business District”, declară Roxana Albu, CEO Genesis Facility Management, compania care gestionează cele două parcuri de birouri.

Pompierii Novo Park vor avea echipamente complete de intervenţie, aparate de respirat cu aer comprimat, accesorii pentru trecerea apei (furtunuri, hidranţi portativi) şi accesorii pentru deblocare.

”Constituirea propriei echipe de pompieri în Novo Park creşte nivelul de siguranţă în cadrul celor şapte clădiri din parc. Echipa este responsabilă atât cu prevenirea, cât si cu intervenţia rapidă în cazul situaţiilor de urgenţă”, adaugă Victor Creţu, facility manager Novo Park.  

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Geneisis Property în zona de birouri Pipera, si gazduieste aproape 10.000 de angajati. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A. În prezent, chiriasii parcului includ companii internaţionale precum HP, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Garanti BBVA.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori de birouri clasa A din România. Compania deţine peste 150.000 mp de spaţii de birouri clasa A care găzduiesc peste 20.000 de angajaţi: Novo Park din Pipera şi West Gate Business District, în zona Militari. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studenţesc privat din România, West Gate Studios, şi al Studio One Accommodation Suites, o unitate de cazare de patru stele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.