Ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a anunţat joi că pot începe lucrările la A1 Piteşti - Curtea de Argeş,un troson de 30 de kilometri, deoarece a emis autorizaţia de construire pentru lotul 5 al autostrăzii Sibiu-Piteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„LUCRĂRILE POT ÎNCEPE LA AUTOSTRADA A1 PITEŞTI-CURTEA DE ARGEŞ. Tocmai ce am emis autorizaţia de construire pentru lotul 5 al autostrăzii Sibiu-Piteşti. Este vorba de un tronson între Curtea de Argeş şi Piteşti, lung de 30 de km. Constructorul a început mobilizarea şi va demara lucrările în perioada următoare. Proiectul este unul amplu, care valorează 1,7 miliarde de lei şi cuprinde: - 13 poduri; - 3 pasaje; - un viaduct; - 3 noduri rutiere la Curtea de Argeş, Băiculeşti şi Bascov; - 2 spaţii de servicii, câte unul pe fiecare sens, care vor fi amenajare modern; - 2 parcări de scurtă durată, de-o parte şi de alta a drumului; - 2 centre de coordonare şi întreţinere, la Bascov şi la Curtea de Argeş”, a scris Cătălin Drulă joi pe Facebook. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.