Preşedintele interimar al USR Cătălin Drulă a anunţat că primii 18 kilometri de drum expres vor fi deschişi joi circulaţiei, fiind un proiect la care a lucrat anul trecut, cu echipa sa de la Ministerul Transporturilor. „Speram să fi văzut întregul Tronson 2, adică şi ocolitoarea Slatinei, încă 22 km de drum expres care sunt aproape gata inaugurat astăzi”, a mai spus el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Astăzi se deschid primii (18) kilometri de Drum Expres în România. Este un proiect la care ţin mult, la care am muncit anul trecut împreună cu echipa mea de la Ministerul Transporturilor şi mă bucur să-l văd finalizat măcar parţial. Speram să fi văzut întregul Tronson 2 (adică şi ocolitoarea Slatinei, încă 22km de drum expres care sunt aproape gata) inaugurat astăzi”, a scris Cătălin Drulă, joi pe Facebook. 
 
El a explicat că sectorul care se deschide joi va avea deocamdată limita de viteză de 100km/h.
 
„Sperăm să fie cât mai curând ridicată la 120 km/h, aşa cum prevede legea iniţiată de mine şi colegii din USR şi votată de Parlament. Legea aşteaptă promulgarea de către preşedinte”, a adăugat liderul interimar al USR.
 
Acesta a mai precizat că deschiderea acestui lot este o veste bună, însă este insuficient pentru România, în materie de proiectele de autostrăzi şi drumuri expres.
 
„Deschiderea primului lot din DEx12 este o veste bună. Din păcate, e doar o picătură într-un ocean de veşti proaste despre proiectele de autostrăzi şi drumuri expres din România. Voi reveni curând cu detalii despre toate. Deocamdată însă e un moment de bucurie. Paşte Fericit tuturor!”, a conchis Drulă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.