Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin Daniel Cadariu, susţine că staţiunea Mamaia arată bine “din maşină”, că i se pare curată, organizată şi neaglomerată în această perioadă din an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Constantin Daniel Cadariu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută în Mamaia cum i se pare staţiunea. 
“După zece ani de când nu am mai fost prin staţiune, mult schimbată. E drept că am parcurs doar artera principală, am venit doar cu maşina, nu am avut timp. Probabil după această întâlnire vom face şi o deplasare per pedes. Mi se pare că arată în regulă, din maşină, mi se pare organizată, mi se pare curată. Evident, pentru perioada asta a anului, neaglomerată, ca să spun aşa, deci sunt mulţumit până în momentul de faţă. Vom vedea ce vom vedea şi în momentul în care vom face deplasarea şi pe faleză”, a declarat Cadariu. 
Ministrul Antreprenoriatului şi Turismului a participat, vineri, în staţiunea Mamaia, la o şedinţă de lucru cu operatorii economici din turism care îşi desfăşoară activitatea în zona de nord a litoralului românesc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.