Ministrul Fondurilor Europene Adrian Câciu afirmă vineri, într-o postare pe Facebook, că România a ajuns pe locul 2 în Uniunea Europeană din perspectiva valorii nominale a absorbţiei de fonduri europene pe programele din Politica de Coeziune. El anunţă că în prezent sunt transmise spre rambursare Comisiei Europene declaraţii de cheltuieli de aproximativ 600 de milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”România a ajuns pe locul 2 în Uniunea Europeană din perspectiva valorii nominale a absorbţiei de fonduri europene pe programele din Politica de Coeziune 2014-2020. La acest moment, România a primit peste 23,112 miliarde euro din sumele solicitate Comisiei Europene pentru exercitiul financiar 2014-2020, ajungând la un procent de 96%”, precizează Câciu într-o postare pe Facebook.
Conform lui Câciu, în prezent sunt transmise spre rambursare Comisiei Europene declaraţii de cheltuieli de încă aproximativ 600 de milioane euro, iar pentru luna martie estimează transmiterea de declaraţii de cheltuieli de încă 600 milioane euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.