Bursa de Valori Bucureşti (BRD) este pe roşu vineri, după prima oră de tranzacţionare, indicele principal BET înregistrând o scădere de 0,31%. Rompetrol Rafinare, -6,17%, şi Med Life, -3,85%, au înregistrat printre cele mai mari minusuri după prima oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, BVB a încheiat ziua pe roşu, indicele principal BET înregistrând o scădere de 0,13%. Electrica, -1,8%, şi OMV Petrom, -1,29%, au fost printre cele mai importante scăderi din punct de vedere al valorilor tranzacţionate.

Vineri, indicele BET a înregistrat, după prima oră, un minus de 0,31%.

Oltchim, -14,96%, Sphera Franchise Group, -9,05%, Rompetrol Rafinare, -6,17%, Med Life, -3,85%, şi SIF Banat Crişana, -2,42%, au înregistrat printre cele mai mari minusuri după prima oră.

Luni, BVB a încheiat ziua pe verde, indicele principal BET crescând cu 7,05%.

Marţi, 18 decembrie, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat un set de măsuri pentru anul viitor care au creat îngrijorare în rândul investitorilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.