Compania BT Leasing, divizia de leasig a Băncii Transilvania, a finanţat în primul semestru al acestui an bunuri de 65 milioane euro, în creştere cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a anunţat miercuri compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalul canal de vânzare a fost cross-selling-ul, care a generat aproximativ 50% din totalul finanţărilor, potrivit BT Leasing.

Compania este specializată în principal pe finanaţarea microîntreprinderilor şi IMM-urilor cu activitate mai ales în domeniul transporturilor de mărfuri.

Astfel, compania de leasing a acordat în primul semestru sectorului auto cu 70% mai multe finanţări faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

Din totalul finanţărilor auto, 46% au fost pentru autoturisme, 40% pentru vehicule comerciale grele, iar 14% pentru vehicule comerciale uşoare.

”În următoarele luni ne focusăm pe consolidarea relaţiilor de business cu clienţii. Avem servicii dedicate de plăţi externe directe, în special în Germania, oferim consiliere financiară şi costuri diminuate la produsele de leasing. În plus, pentru a susţine start-up-urile şi IMM-urile, avem produse rapide de finanţare", a declarat directorul general al BT Leasing, Ionuţ Morar.

În iunie, BT Leasing a obţinut o finanţare de 20 de milioane euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie si Dezvoltare (BERD), pentru acordarea de credite întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM).

BT Leasing activează de peste 20 de ani pe piaţa românească, are peste 10.000 de clienţi şi circa 20.000 de contracte încheiate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.