Dezvoltatorul imobiliar britanic London Partners a anunţat, marţi, că a finalizat Soho Unirii, unul dintre cele mai mari proiecte rezidenţiale dezvoltat în apropiere de zona Piaţa Unirii, o investiţie de 26 milioane euro, iar 70% dintre apartamente sunt deja vândute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Proiectul cuprinde 236 de apartamente cu una, două, trei şi patru camere, incluse în trei clădiri cu un regim redus de înălţime, cinci etaje plus al şaselea retras. Investiţia în dezvoltarea Soho Unirii s-a ridicat la circa 26 de milioane de euro”, se arată în comunicat.

Compania britanică a obţinut recent recepţia lucrărilor din partea autorităţilor, în acest moment lucrându-se la ultimele detalii ale proiectului, în special în zonele comune. Predarea efectivă către cumpărători va fi realizată până la finalul acestei veri, în funcţie de procesele individuale de cadastrare şi intabulare.

”Piaţa imobiliară din România este una atractivă şi suntem satisfăcuţi de rezultatele înregistrate cu Soho Uniri, unde am deschis practic o nouă zonă de dezvoltare rezidenţială, în inima Bucureştiului. Analizăm diferite oportunităţi noi de investiţii, fiind interesaţi atât de noi potenţiale dezvoltări rezidenţiale cât şi de potenţiale dezvoltări mixte, care să includă atât spaţii de birouri cât şi rezidenţiale”, a declarat Richard McLaughlin-Duane, Managing Partner London Partners, dezvoltatorul proiectului.

Aproximativ 70% din apartamentele din cadrul Soho Unirii au fost achiziţionate, procentul covârşitor al cumpărătorilor fiind format din utilizatori finali, care şi-au dorit o locuinţă nouă, amplasată în apropiere de puncte majore de inters din zonele Piaţa Unirii dar şi Tineretului şi Timpuri Noi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.