BRD, parte din grupul financiar francez Société Générale, a anunţat joi, că, în noaptea de duminica, 12 mai, spre luni, 13 mai, va opri sistemul informatic de carduri pentru modernizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Drept urmare, reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a băncii nu va fi disponibilă în intervalul respectiv.

”În noaptea de duminică, 12 mai 2019, spre luni, 13 mai 2019, vom realiza o operaţiune de modernizare a sistemului nostru informatic de carduri. În consecinţă, între orele 00:00 şi 06:00, deţinătorii de carduri BRD nu vor putea realiza operaţiuni cu acestea în România sau în străinătate, iar reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a băncii nu va fi disponibilă”, se arată în comunicat.

Banca recomandă clienţilor să îşi asigure o rezervă de numerar în cazul în care vor trebui să facă plăţi în intervalul respectiv.

Banca are o reţea de 723 de unităţi, aproximativ 2,4 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 27 000 POS-uri şi mai mult de 1 600 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2019, de 54,4 miliarde lei (11,42 miliarde euro).

În România, principalii competitori ai BRD sunt Banca Transilvania şi BCR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.