De la jumătatea lunii martie până azi, BRD Groupe Société Générale a amânat ratele a peste 41.000 de clienţi persoane fizice, care au 46.000 de credite în total, iar 62% dintre solicitările de amânare aprobate au fost pentru trei luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"De la jumătatea lunii martie până azi, BRD Groupe Société Générale a amânat ratele a peste 41.000 de clienţi persoane fizice, atât prin intermediul OUG 37/2020, cât şi în cadrul soluţiei proprii de amânare. Numărul creditelor amânate la plată depăşeşte astfel 46.000, avand în vedere că anumiţi clienţi au solicitat amânarea mai multor credite", a anunţat joi banca.

Aproximativ 62% dintre solicitările de amânare aprobate au fost pentru 3 luni, 8% - pentru 6 luni, iar 17% s-au orientat către perioada maximă, de 9 luni de amânare.

„Mă bucur că BRD a putut ajuta atât de mulţi clienţi în această perioadă. Am fost alături de clienţii noştri afectaţi financiar de criza Covid, mai întâi printr-o soluţie proprie, pusă rapid în aplicare, iar apoi prin alinierea la soluţia propusă de Guvern. Efortul făcut de echipele noastre pentru tratarea cererilor a fost considerabil şi a completat efortul de a găsi soluţiile cele mai bune pentru munca la distanţă şi în siguranţă. Perioada aceasta ne-a arătat că putem face lucrurile mai repede şi mai simplu – am introdus modalităţi noi de lucru, am dezvoltat aplicaţii şi procese. Sunt încrezător că vom păstra această agilitate pe termen lung. BRD va fi în continuare la dispoziţia clienţilor pentru a găsi soluţii la nevoile pe care le au în această perioadă şi pentru a sustine restartarea şi reconstruirea economiei”,  a declarat Radu Topliceanu, director general adjunct al BRD.

Începând din luna martie, banca a oferit clienţilor persoane fizice o soluţie proprie de amânare a ratelor cu până la trei luni, de care aceştia au putut beneficia până la intrarea în vigoare a OUG 37/2020. De asemenea, BRD oferă, până la jumătatea lunii iunie, gratuitate la operaţiunile realizate prin platformele de internet şi mobile banking.

De-a lungul acestei perioade, Contact Center-ul BRD a tratat peste  270.000 de interacţiuni telefonice cu clienţii şi mai bine de 28.000 de solicitări primite prin Facebook şi e-mail.

BRD - Groupe Société Générale operează o reţea de 640 de unităţi. BRD are o piaţă cu aproximativ 2,43 milioane de carduri şi o reţea de acceptare de aproximativ 30.000 POS şi aproape 1.500 ATM-uri. Activele totale ale băncii erau, la finalul lunii martie 2020, de 57,02 miliarde lei.

BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 149.000 de angajaţi în 67 de ţări şi peste 31 de milioane de clienţi în întreaga lume.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.