Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat, întrebat vineri dacă va fi inaugurat sâmbătă tronsonul de metrou din Drumul Taberei, că data şi ora când va fi dată traficului magistrala M5 vor fi ştiute în a doua parte a acestei zile, după întrunirea de vineri a Comisiei centrale de recepţie care „va analiza toate solicitările făcute miercuri, va comunica către Comisia pentru punerea în funcţiune”, a liniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„V-a răspuns domnul premier la Orşova. Repet şi eu. Niciunul din faţa dumneavoastră nu suntem în comisia de recepţie, aşa că nu vă pot spune ce conţine procesul verbal de recepţie. Ştiu că după ce, din 17 august până în 9 septembrie, cele opt subcomisii pe specialităţi au semnat procesul verbal cu recomandarea de punere în funcţie cu călători a magistralei M5. Ştiu că echipa centrală, Comisia centrală de recepţie şi-a desfăşurat activitatea miercuri. Au stabilit câteva elemente pe care trebuie să le îndeplinească până astăzi. Astăzi, în jurul orei 15.00, se va reîntruni Comisia centrală de recepţie care, odată ce va analiza toate solicitările făcute miercuri, va comunica către Comisia pentru punerea în funcţiune dacă această Comisie poate stabili data şi ora la care dăm în trafic cu călători magistrala M5. Acest lucru se va ştii probabil în a doua parte a zilei de astăzi”, a declarat Lucian Bode, întrebat la Drobeta Turnu-Severin care sunt neconcordanţele în cazul metroului din Drumul Taberei şi dacă va fi făcută sâmbătă inaugurarea. 

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie, care mai depinde de câteva obiecţii ale ISU. ”Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor”, a afirmat şeful Guvernului.

„Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. Iar semnarea procesului verbal de recepţie, în momentul de faţă, mai depinde doar de câteva obiecţii din partea ISU - despre care am discutat şi cu domnul ministru şi cu conducerea Metrorex – pentru care se lucrează”, a explicat vineri Orban.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.