Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a anunţat vineri, că Autostrada Transilvaniei are 110 kilometri în lucru şi îşi doreşte ca peste patru ani 160 de kilometri din aceasta să fie daţi în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Lucian Bode a declarat , vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Satu Mare, că în ianuarie este termen pentru depunerea ofertelor pentru cele două tronsoane rămase nelicitate din Autostrada Transilvaniei. 
 
“Autostrada Transilvania are în acest moment 110 kilometri în lucru. În momentul în care vom finaliza şi cele două proceduri de licitaţie pentru cele două tronsoane rămase nelicitate, mă refer la Poarta Sălajului – Nuşfalău – 41 de kilometri, şi la Surplacu de Barcău – Chiribiş – 26 de kilometri, în luna ianuarie, avem termenul de depunere a ofertelor pentru ambele loturi. Atunci putem să spunem că Autostrada Transilvania intră în linie dreaptă cu toate proiectele licitate, cu contractele semnate, iar la sfârşitul celor patru ani noi ne-am propus ca 160 de kilometri din autostrada Transilvania să fie daţi în trafic”, a afirmat Bode.
 
Ministrul Transporturilor a menţionat că în acest an au fost daţi în folosinţă 25 de kilometri din Autostrada Transilvaniei. 
 
“Anul acesta am reuşit să dăm în trafic 25 de kilometri din Autostrada Transilvania  Iernut – Cheţani şi Biharia – Borş, se lucrează deja pe Târgu Mureş – Ungheni, anul viitor încep lucrările pe tronsonul Sălaj, de la Nădăşelu la Poarta Sălajului şi se lucrează Chiribiş – Biharia”, a explicat Lucian Bode.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.