Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR) va începe să publice, de joi, informaţii legate de veniturile salariale ale angajaţilor băncii, în contextul criticilor apărute în ultima perioadă referitoare la lipsa de transparenţă a instituţiei, după ce guvernatorul Mugur Isărescu şi-a făcut public venitul salarial, a declarat joi purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodată, la şapte zile după şedinţa din 30 septembrie, banca va începe să publice rezumatele discuţiilor din şedinţele consiliului de administraţie.

”La şapte zile după şedinţa care va avea loc în data de 30 septembrie, BNR va începe să publice minutele şedinţelor consiliului de administraţie”, a declarat Suciu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mugur Isărescu, a declarat recent, în cadrul unei conferinţe de presă, că are un câştig lunar net de 13.601 euro de la banca centrală, declaraţia fiind o replică la o afirmaţie a economistului Lucian Isar, care a scris pe blogul său că Isărescu ar câştiga 40.000 de euro lunar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.