Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, vineri, intrarea în vigoare a mandatului noului Consiliu de administraţie, pentru o perioadă de 5 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mandatul intră în vigoare conform unei hotărâri din 3 iulie a Parlamentului României. Atunci, plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a votat noul Consiliu de Administraţie al BNR.

Mugur Isărescu a fost avizat favorabil de comisiile parlamentare de specialitate, cu unanimitate de voturi, pentru un nou mandat de guvernator. Preşedintele consiliului de administraţie al BNR a rămas Mugur Isărescu.

Florin Georgescu este vicepreşedinte al Consiliului de administraţie şi prim-viceguvernator al BNR. Leonardo Badea şi Eugen Nicolăescu sunt membri al Consiliului de administraţie şi viceguvernatori ai BNR.

Csaba Balint, Gheorghe Gherghina, Cristian Popa, Dan-Radu Ruşanu şi Virgiliu-Jorj Stoenescu sunt membri ai Consiliului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.