Românii au efectuat de Black Friday 40.000 de tranzacţii în valoare de 31 milioane lei, cu 460% mai mult decât anul trecut, potrivit datelor publicate la ora 8:40 de operatorul de plăţi PayU România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numai în intervalul 07:00-08:00, sumele plătite prin intermediul PayU au fost de 26,5 milioane lei, fiind înregistrate 27.300 de tranzacţii.

Cele mai căutate categorii produse au fost din IT&C şi fashion, iar valoare medie a unui coş de cumpărături a fost de 782 lei.

Cea mai mare tranzacţie înregistrate în platforma PayU România a fost de 35.185 lei, iar tranzacţiile provin din România în proporţie de 96%.

”Observăm o creştere a numărului tranzacţiilor, dar şi a volumului acestora cu peste 460%, dacă ne raportăm la intervalul 00:00 - 08:00 şi îl comparăm cu acelaşi interval al anului trecut. Principala cauză este pusă pe seama creşterii plăţii cu un singur click (pay by click). Până în momentul de faţă, 70% din totalul tuturor plăţilor a fost efectuat prin această metodă”, a declarat Elena Gheorghe, Business Development Manager PayU România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.