Microsoft continuă să deschidă accesul la chatbot-ul Bing, care, vreme de mai multe luni, a funcţionat doar în browser-ul companiei, acesta putând fi acum accesat şi din diverse alte browsere pentru smartphone-uri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansat în februarie, Bing Chat a putut fi accesat vreme de aproape jumătate de an doar prin intermediul browser-ului Edge, Microsoft considerând că interesul pentru acesta o va ajuta să atragă utilizatori pentru browser-ul integrat în Windows.

De la finele lunii trecute, Microsoft a început să dea semne de deschidere şi să permită accesul, pe lângă Edge, din Google Chrome şi Apple Safari.

Acum, compania face un nou pas în direcţia deschiderii accesului la chatbot-ul bazat modelul lingvistic dezvoltat de OpenAI şi permite accesul la Bing Chat şi prin intermediul altor browsere web mobile.

Deschiderea accesului, deşi nu va mai ajuta la creşterea forţată a browser-ului Edge, va aduce, cel mai probabil, utilizatori noi chatbot-ului integrat în motorul de căutare Bing.

Conform companiei americane, Bing Chat a fost implicat până acum în peste un milion de conversaţii şi a generat mai bine de 750 de imagini.

Următorul pas pentru chatbot-ul Microsoft este integrarea în Windows 11, care va avea loc spre finalul anului. Bing Chat va fi găzduit într-o bară laterală ce va fi integrată în sistemul de operare, pentru ca utilizatorii să-l poată accesa rapid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.