Autorităţile din Goa, India, speră să crească numărul de turişti de zece ori până în 2020, inclusiv din România, odată cu includerea în programul E-Visa, a declarat Ganesh Teli, assistant director la departamentul guvernamental Goa Tourism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"România are numeroase beneficii, printre care şi includerea sa anul trecut pe lista celor 150 de ţări ce pot obţine E-Visa, permis de conducere valid şi o bună conectivitate a zborurilor", spune Ganesh Teli, care a subliniat că obiectivul principal al Goa Tourism este acela de a creşte de zece ori mai mult numărul de turişti până la finalul anului 2020.

Autorităţile din Goa încurajează oamenii să viziteze această destinaţie pe tot parcursul anului.

”Goa este un teritoriu al contrastelor uimitoare, fiind chiar locul unde se înregistrează cel mai mare număr de influenţe culturale diferite întâlnite într-un spaţiu geografic de aproximativ 3.700 km pătraţi. Acestea se reflectă şi în moştenirea fizică şi spirituală, atât printre oameni, cât şi prin minunile naturii, regăsindu-se şi în muzică sau chiar în linişte”, a adăugat oficialul.

La rândul său, Bharat Chodankar, manager al Goa Tourism Development Corporation, a afirmat că Goa are o coastă cu plaje extraordinare, mâncare locală delicioasă şi viaţă de noapte intensă.

În Goa poţi face tururi în balonul cu aer cald, zboruri cu parapantele motorizate, tururi cu biciclete electrice pentru a descoperi bogăţiile locului, croaziere, dar şi scufundări.

”Mărginit de Marea Arabiei în Vest şi impunătorii munţi Sahyadri în Est, peisajul din Goa se ridică de la nivelul mării şi atinge 1.022 metri altitudine. O serie de râuri şerpuitoare traversează regiunea şi contribuie la conturarea frumuseţii sale naturale”, mai spune Bharat Chodankar.

În această săptămână a avut loc în Bucureşti un eveniment organizat în scopul promovării Goa, India, ca destinaţie turistică. Goa Tourism a organizat astfel de prezentări timp de 15 ani, în numeroase ţări din lume.

”Scopul unui astfel de tur este să arate în fiecare ţară vizitată că Goa este o destinaţie de vacanţă accesibilă pe tot parcursul anului şi să încurajeze turiştii să descopere această locaţie exotică”, mai spun oficialii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.