Compania de leasing operaţional ALD Automotive, parte din grupul BRD – Groupe Société Générale, a anunţat joi lansarea primului produs de leasing operaţional pentru autovehicule electrice şi hibride plug-in din România, în contextul în care flotele de maşini ”verzi” vor deveni tot mai numeroase în viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin acest produs, denumit ALD Electric, clienţii pot accesa o maşină convenţională suplimentară, pentru 20 de zile pe an, pentru deplasări mai lungi sau în destinaţii unde nu există staţii de încărcare. În plus, produsul poate include staţii de încărcare pentru autovehicule, costurile fiind incluse în rata lunară, potrivit reprezentanţilor companiei.

Acest produs este lansat în condiţiile în care tot mai multe companii din România vor achiziţiona automobile electrice în viitor, consideră directorul general al ALD Automotive România, Frédéric Banco.

„La nivel global, Europa este considerată un hub al maşinilor electrice, iar înverzirea flotelor auto este o tendinţă ce se va impune în România şi la care avem semnale că vor adera tot mai multe companii în următorii ani”, a declarat Banco, în cadrul comunicatului.

Noul serviciu face parte din programul ALD Bluefleet, prin care ALD Automotive propune soluţii pentru limitarea emisiilor de CO2 şi a consumului de carburant şi oferă consultanţă companiilor care vor ca flotele lor să aibă un impact cât mai redus asupra mediului.

ALD Electric este un produs gândit pentru companiile ”early adopters”, care vor să implementeze printre primele politici de ”înverzire” a parcului auto, potrivit lui Banco. Programul oferă servicii standard precum livrarea şi înmatricularea autovehiculelor, asigurările, asistenţa pentru vehicul şi şofer, mentenanţa, managementul anvelopelor şi un autovehicul de înlocuire.

Clienţii pot avea acces la un autovehicul convenţional pentru 20 de zile pe an, pe care îl pot utiliza în deplasări mai lungi sau în destinaţii unde nu există staţii de încărcare. Această opţiune vine suplimentar faţă de autovehiculul de înlocuire, care poate fi accesat pe perioada standard definită la încheierea contractului.

De asemenea, opţional, compania poate monta la sediul clientului o staţie de încărcare, iar costul staţiei de încărcare este inclus în rata lunară stabilită la încheierea contractului. Prima staţie va fi montată la sediul ALD Automotive, în Bucureşti, unde angajaţii şi clienţii îşi vor putea încărca autovehiculele electrice şi hibride plug-in.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.