CNAIR a anunţat joi că a fost desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi construcţia variantei de ocolire Sighişoara, de 13 km, astfel că ofertantul declarat câştigător este asocierea CLEAN PREST ACTIV – T DANCOR ROMCONSTRUCT S.R.L. – ILCI INSAAT SANAYI VE TICARET A.Ş. – PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA, care a depus o ofertă în valoare de 257,77 milioane lei fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost desemnat câştigătorul pentru proiectarea şi construcţia variantei de ocolire Sighişoara. Ofertantul declarat câştigător este „ASOCIEREA S.C. CLEAN PREST ACTIV S.R.L – S.C. T DANCOR ROMCONSTRUCT S.R.L. – ILCI INSAAT SANAYI VE TICARET A.Ş. –  S.C. PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA S.R.L” care a depus o ofertă în valoare de 257.772.291,56 lei fără TVA”, anunţă CNAIR.

Durata de execuţie a contractului este de 38 luni (14 luni pentru proiectare şi 24 luni pentru execuţie). Perioada de garanţie oferită de antreprenor este de 60 de luni. Pentru această lucrare DRDP Braşov a primit în total 8 oferte.

După publicarea rezultatului în SICAP urmează o perioadă de 10 zile în care se pot depune contestaţii.

Varianta de ocolire Sighişoara este localizată în judeţul Mureş şi are o lungime de 13,057 km şi va avea câte o bandă pe sens. Traseul ocolitoarei se desprinde din DN13 la km 108+600 (kilometraj pe DN 13) în partea de est a municipiului, în apropierea localităţii Albeşti, după care se îndreaptă către nord-est revenind în DN 13 la km 123+120 (kilometraj pe DN 13) în apropierea localităţii Hetiur.

Structurile mai importante de pe traseu sunt următoarele:

  • la km 0+423 (în zona Albeşti) este prevăzut un pasaj de 74,12 m pentru traversarea căii ferate şi a drumului naţional DN13;
  • la km 1+870 traversarea râului Târnava Mare şi a pârâului Satului se va face printr-un pod de 134,20 m;
  • la km 12+760 (în zona Hetiur) înainte de intersecţia cu DN13, Varianta de ocolitoare Sighişoara traversează o vale adâncă fără curs de apa, pentru traversarea acesteia fiind prevăzut un viaduct cu 6 deschideri, lung de 150 m.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.