Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat marţi aprobarea achiziţiei portofoliului de asigurări al firmei de asigurări ATE Insurance Romania, subsidiara băncii greceşti Piraeus Bank, de către asigurătorul Euroins Romania, parte a grupului bulgar Eurohold.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Euroins a anunţat în luna ianuarie că a încheiat un acord de preluare a portofoliului de asigurări generale de la ATE Insurance Romania.

”Aprobarea proiectului de transfer de portofoliu de asigurări de la societatea Ate Insurance Romania S.A., în calitate de cedent, către societatea Euroins România Asigurare Reasigurare S.A., în calitate de cesionar”, se arată în comunicatul ASF.

Euroins a devenit liderul pieţei asigurărilor auto obligatorii RCA la finalul anului trecut, cu o cotă de piaţă de 20,7%. Compania a înregistrat anul trecut venituri totale de 944,87 milioane lei şi un profit net de 29,08 milioane lei, potrivit datelor trimise la Ministerul Finanţelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.