Aproape 2.000 de maşinuţe cu radiocomandă, despre care există suspiciunea că sunt contrafăcute, în valoare de peste 300.000 de lei, au fost confiscate de inspectorii vamali în Portul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Autoritatea Naţională a Vamilor a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că inspectorii vamali au verificat două containere sosite din China în Portul Constanţa.  
 
“Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud – Direcţia Regională Vamală Bucureşti, în urma unui control au descoperit  1.968 bucăţi maşinute cu radiocomandă ce poartă marca figurativă (design) “JEEP”, bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală a mărcii susmenţionate. Mărfurile au fost descoperite în două containere sosite din China şi aparţineau unei societăţi comerciale cu sediul în Ucraina”, se arată în comunicat. 
 
Bunurile au fost reţinute de către inspectorii vamali. Dacă ar fi fost comercializate la preţul  de vânzare al unui produs original valoarea acestora ar fi fost de 323.275 lei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.