Prima cască de realitatea virtuală şi augmenată Apple ar putea fi prezentată oficial deja în primăvară, în locul unei apariţii în cadrul WWDC, care va avea loc în luna iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apple îşi va prezenta prima cască de VR/AR în primăvară, susţin sursele citate de Bloomberg. Asta în condiţiile în care, anterior, se vorbea despre o prezentare în cadrul conferinţei WWDC.

WWDC va avea loc cândva în luna iunie, astfel că o lansare în primăvară poate însemna că prima cască a companiei va putea fi văzută cu trei sau, în cel mai rău caz, cu o lună mai devreme decât se credea.

Conform aceloraşi surse, lansarea pe piaţă ar urma să aibă loc cândva în toamnă. Nu ar fi exclus ca data exactă a intrării pe piaţă să fie anunţată în cadrul evenimentului din septembrie, când vor fi lansate noile iPhone-uri.

Accelerarea dezvoltării căştii şi toate resursele concentrate de Apple în jurul acesteia au avut un impact negativ în ceea ce priveşte celelalte produse ale companiei.

Pentru că Apple a alocat mulţi ingineri pentru dezvoltarea căştii, produse precum tabletele iPad, laptopurile MacBook, desktop-urile iMac, ceasurile Apple Watch vor fi lansate cu întârziere sau vor fi lipsite de noutăţi notabile.

Acelaşi lucru se va întâmpla şi în ceea ce priveşte software-ul. Pentru că mulţi dintre inginerii companiei au lucrat la xrOS, iOS, macOS şi celelalte sisteme de operare Apple vor primi anul acesta mai puţine îmbunătăţiri decât se dorea iniţial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.