Instanţa care judecă apelul în cazul Epic vs Apple a dat câştig de Apple, care a cerut suspendarea deciziei din prima instanţă, care o obliga să permită dezvoltatorilor de aplicaţii să folosească link-uri sau butoane care să îndrume utilizatorii către alte sisteme de plată. Apple a făcut această solicitare pentru aputea pregăti schimbările şi măsurile de securitate necesare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În prima instanţă a procesului dintre Apple şi Epic, producătorul iPhone-ului a avut câştig de cauză la toate capitolele, mai puţin unul extrem de important. Judecătorul a considerat atunci că Apple trebuie să permită dezvoltatorilor de aplicaţii să folosească link-uri sau butoane care să îndrume utilizatorii către alte sisteme de plată.

Termenul limită până la care Apple trebuia să pună în aplicare decizia era chiar 9 decembrie.

Apple a cerut suspendarea deciziei, pentru a avea timp să pregătească schimbările şi măsurile de securitate necesare pentru implementarea mijloacelor de folosire şi a altor sisteme de plăţi decât cel propriu.

Judecătorul din prima instanţă a respins cererea Apple. Gigantul american a făcut apel, iar noua instanţă a decis în favoarea Apple.

Suspendarea nu modifică decizia din prima instanţă, Apple trebuind în continuare să facă loc sistemelor terţe de plăţi. De asemenea, suspendarea se va aplica până la încheierea judecăţii în apel, care ar putea dura mai multe luni.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.