Apple, care tocmai a lansat un nou difuzor inteligent HomePod, urmăreşte să-şi extindă portofoliul de dispozitive din sfera smart home cu un aşa-numit ecran inteligent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viitorul smart display Apple va fi bazat pe tableta iPad - va avea un design asemănător şi o parte din funcţionalităţi, urmând să coste mai puţin, totuşi, decât un iPad.

Sursele citate de Bloomberg susţin că viitorul smart display va targeta utilizarea în casă, având funcţii de comunicare prin FaceTime şi opţiuni de controlare a altor dispozitive de smart home.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Dispozitivul ar putea fi vândut în mai multe dimensiuni, cu ecrane mai mari şi mai mici, dotate cu un sistem magnetic pentru a putea fi montate în diverse locuri din casă.

Pe lângă smart display, Apple mai are în lucru o nouă versiune de Apple TV, care va fi dotată cu un procesor mai puternic şi ar urma să fie lansată pe piaţă în prima jumătate a lui 2024.

Informaţia despre viitorul smart display vine la puţin timp după ce Apple a prezentat un nou HomePod, care va fi disponibil din 3 februarie şi va costa 300 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.