Apple va vinde în rate şi fără dobândă mai multe produse, prin Apple Card. Alături de iPhone, pot fi achiziţionate astfel iPad, Mac, AirPods şi altele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansat în decembrie 2019 pentru iPhone, Apple Card poate fi acum folosit şi pentru achiziţionarea altor produse Apple, dupe ce compania a extins valabilitatea şi la alte produse proprii.

Noile opţiuni Apple Card variază în funcţie de produs, cu rate de 6 sau 12 luni, însă au în comun acelaşi lucru: nu este percepută dobândă.

Produsele mai scumpe, precum laptopurile şi tabletele vor putea fi achiziţionate în 12 rate. Cele mai ieftine, cum sunt căştile, vor fi cumpărate în 6 rate.

Astfel, o pereche de AirPods Pro cumpărată în 6 rate va avea o rată lunară de 41,5 dolari pe lună. Un MacBook Pro, luat în 12 rate, va avea o rată de 199,91 dolari.

Dincolo de rate şi lipsa dobânzii, Apple Card include şi un 3% cash back. Utilizatorii vor primi înapoi 3% din banii cu care achiziţionează produsele Apple în acest fel.

Deocamdată, Apple Card este disponibil doar în Statele Unite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.