Seria Apple Watch de anul viitor are şanse mari să fie compusă din trei modele, dintre care unul să fie de tip “rugged”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Analistul Ming-Chi Kuo spune că informaţiile provenite de la partenerii Apple arată că gigantul american a dezvoltat o versiune de Apple Watch rezistentă la şocuri, ce va fi vândută începând de anul viitor.

Zvonurile despre un Apple Watch “rugged” nu sunt noi, însă este pentru prima oară când este estimată şi o dată de lansare a acestuia.

Viitoarea serie va fi compusă din trei modele. Alături de versiunea normală, va exista un model Explorer (ceasul rezistent) şi unul mai ieftin, dar cu mai puţină tehnologie, care va purta indicativul SE.

Apple Watch Explorer va avea o carcasă dintr-un material cu o rezistenţă ridicată la şocuri şi va fi orientat către cei care practică sporturi extreme.

A opta serie de ceasuri Apple va fi dotată cu senzori pentru măsurarea temperaturii corpului, care vor oferi o serie de noi informaţii pentru fitness şi sănătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.