Prima cască Apple de realitate mixtă se apropie de lansarea oficială şi urmează să folosească un sistem de operare numit RealityOS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apple a înregistrat oficial marca RealityOS (prin Realityo Systems LLC, o firmă fără prezenţă publică), numele sistemului de operare ce va fi folosit de viitoarele produse de realitate virtuală şi augmentată ale companiei.

Numele RealityOS este cunoscut încă din 2017, când a fost descoperit prima oară în codul de iOS. S-a bănuit încă de atunci că acesta va fi numele sistemului de operare pe care Apple îl dezvoltă pentru viitoarele produse de realitate mixtă.

Prima cască Apple de realitate mixtă ar trebui să fie lansată în a doua parte a acestui an. Nu ar fi exclus, însă, ca din cauza unor probleme de producţie, lansarea acesteiea să fie amânată pentru anul viitor.

Recent, casca a fost văzută şi testată de consiliul companiei, semn că produsul ar fi, în principiu, finalizat şi pregătit pentru producţia de masă.

Un prim anunţ legat de cască ar putea fi făcut la WWDC 2022, care debutează pe 6 iunie.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.