Noua serie de smartphone-uri iPhone 15, alături de noi modele Apple Watch, vor fi prezentate oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 12 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apple a început să trimită invitaţii de presă pentru un eveniment pe care-l va organiza pe 12 septembrie, începând cu ora 20 a României.

Deşi compania americană nu spune exact ce subiecte va aborda în cadrul evenimentului, este evident că aici vor fi prezentate, în primul rând, modelele care vor compune seria de smartphone-uri iPhone 15.

iPhone 15 va marca trecerea (forţată) a device-urilor Apple de la conexiunea Lightning la USB-C, conform celor mai recente norme europene.

Mai mult ca oricând, Apple va pune accent pe modelele Pro, care costă mai mult, pentru a-şi creşte profitul. Camere foto mai bune, viteze de transfer mai mari şi un nou Action Button se numără printre noutăţile exclusive vehiculate în cazul acestora.

iPhone 15 şi iPhone 15 Plus, pe de altă parte, nu vor fi foarte diferite de modelele din seria iPhone 14. Dincolo de trecerea la USB-C, cele două ar urma să ofere funcţionalitatea Dynamic Island, disponibilă anul trecut doar la modelele Pro din seria iPhone 14.

Dincolo de smartphone-uri, Apple este aşteptată ca în cadrul aceluiaşi eveniment să prezinte seria 9 de Apple Watch, inclusiv un nou model Ultra.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.