Aplicaţia mobilă ChatGPT primeşte o nouă funcţionalitate - căutarea răspunsurilor pe internet, cu ajutorul motorului de căutare Bing.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Colaborarea de miliarde de dolari dintre Microsoft şi OpenAI produce un nou rezultat - este vorba de integrarea motorului de căutare Bing în aplicaţiile ChatGPT de iOS şi Android.

Facilitatea, care va fi disponibilă doar celor care s-au abonat la ChatGPT Plus, completează cunoştinţele chatbot-ului dezvoltat de OpenAI cu funcţiile de căutare web ale motorului Bing.

Pentru a activa noua funcţionalitate, utilizatorii trebuie, în primul rând, să selecteze modelul GPT-4 din meniul de configurare a aplicaţiei. Apoi, trebuie să activeze opţiunea „Browse with Bing”.

Căutarea răspunsurilor pe internet este utilă în mod special în cazul chestiunilor de actualitate. Asta deoarece cunoştinţele ChatGPT se opresc la nivelul anului 2021.

Noua facilitate implementată în prezent, fiind posibil să dureze câteva zile până când toţi abonaţii ChatGPT Plus să o poată folosi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.