Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a înregistrat în cadrul campaniei de primire a cererilor unice de plată, din perioada 1 martie- 15 aprilie 2021, un număr de 484.871 de cereri unice de plată pentru terenuri agricole pentru o suprafaţă de peste 3 milioane de hectare, a anunţat joi instituţia. Campania de depunere a cererilor unice de plată se va încheia pe data de 17 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Începând cu data de 1 martie şi până în prezent au fost depuse un număr de 484.871 cereri pentru o suprafaţă de 3.022.160,35 hectare”, se arată în comunicatul transmis de APIA.

“Pentru că siguranţa în contextul pandemiei Covid 19 este extrem de importantă pentru instituţia noastră, fermierii depun cererea prin mijloace electronice, fără a se prezenta la Centrele judeţene/locale APIA şi/sau Centrul Municipiului Bucureşti", au mai anunţat reprezentanţii APIA.

APIA anunţă că se va completa o singură cerere unică de plată, chiar dacă se utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.