Compania Antibiotice Iaşi susţine că este supusă unui atac de tip phishing, imaginea şi numele societăţii fiind utilizate într-o campanie frauduloasă în care sunt promise premii în bani celor care completează online un chestionar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul ieşean de medicamente Antibiotice precizează, pe site-ul companiei, că în social media circulă o campanie frauduloasă care implică imaginea şi numele companiei Antibiotice, pentru acordarea unei subvenţii de prevenire a unei epidemii.

"Facem precizarea că Antibiotice nu are nicio legătură şi se delimitează ferm de această campanie, care este în fapt o tentativă de fraudă. Aşadar, avertizăm persoanele care primesc link-uri ce trimit spre «Antibiotice Iasi, subvenţie pentru prevenirea epidemiei» şi îndemnul de a completa un chestionar având ca recomensă suma de 2.000 lei, să NU acceseze link-ul şi să NU furnizeze date la cerere pentru a câştiga eventuale premii", arată reprezentanţii Antibiotice Iaşi.

Totodată, firma ieşeană susţine că "face în prezent demersurile necesare pentru a limita efectele acestui atac de tip phishing".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.