Angajaţii Apple nu se vor întoarce la birouri până în luna ianuarie, din cauza revenirii la creştere a cazurilor de coronavirus, fiind informaţi de conducerea companiei că va monitoriza situaţia coronavirusului şi îi va informa cu o lună în avans dacă situaţia se va schimba, relatează CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amânarea se va aplica tuturor angajaţilor corporativi ai Apple la nivel global.

Magazinele Apple rămân în continuare deschise.

Decizia a fost luată ca urmare a creşterii numărului cazurilor de Covid-19 din Statele Unite. În Florida, Louisiana, Hawaii, Oregon şi Mississippi au fost atinse noi maxime ale datelor medii aferente unei perioade de şapte zile, potrivit datelor oferite de Johns Hopkins University.

Apple nu este singura companie mare care amână revenirea angajaţilor la birouri. Facebook a anunţat la rândul ei că amâna planul de revenire a angajaţilor americani la birouri până în ianuarie, din cauza îngrijorărilor legate de varianta Delta a coronavirusului.

Amazon a anunţat la începutul acestei luni un plan similar pentru angajaţii corporativi.

Iniţial, Apple anunţase că angajaţii vor reveni la birouri trei zile pe săptămână, din septembrie, măsură amânată apoi până în octombrie.

Unele firme americane mari au decis să oblige din nou angajaţii să poarte mă-şti la serviciu, indiferent dacă sunt sau nu vaccinaţi.

Ştirea referitoare la noua amânare anunţată de Apple a fost difuzată mai întâi de Bloomberg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.