Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, spune, comentând Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind Codul Fiscal, că pentru investitorii britanici şi pentru firmele străine este important să fie stabil climatul pentru investiţii, considerând că este important ca măsurile care se iau în domeniul fiscal să fie clare. El a mai afirmat că Ambasada, ca angajator, va respecta legea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paul Brummell a fost întrebat vineri, la Constanţa, despre recentele modificări fiscale ale Guvernului.

“Pentru investitorii britanici, pentru firmele străine, este important ca climatul pentru investiţii să fie stabil şi predictibil. Deci, este important ca măsurile să fie clare. Urmărim cu interes propunerile şi măsurile noi. Bineînţeles că Ambasada o să respecte legea, ca angajator aici în România. Dar decizia este a Guvernului pentru că decizia în ceea ce priveşte sistemul fiscal este o decizie suverană”, a declarat ambasadorul Marii Britanii.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.