Cel mai nou produs din seria Echo Show este un smart display 1080p de 15 inch, gândit pentru fi util de pe perete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echo Show 15 este cel mai mare ecran inteligent făcut până acum de gigantul american şi are un design diferit de modelele anterioare, nemaifiind ataşat la un difuzor de mari dimensiuni.

Amazon promovează noul display ca unul pentru întreaga familie, care, agăţat pe perete, poate afişa informaţii utile, poate răspunde la întrebări, poate reda muzică şi video, şi, bineînţeles, poate fi folosit pentru apeluri video.

Ecranul principal poate fi personalizat cu widget-uri, care pot afişa întâlnirile din calendar, sarcini şi remindere, vremea sau reţete video. Există şi un API pe care Amazon speră că dezvoltatorii îl vor folosi pentru a dezvolta şi mai multe widget-uri.

Echo Show 15 dispune de un mod picture-in-picture, în care fluxul video poate fi minimizat pentru ca ecranul să poată fi folosit, în paralele, pentru alte lucruri.

Pe partea de video streaming, noul smart display permite folosirea celor mai importante servicii, printre care Prime Video şi Netflix. Compania americană spune că va exista, la un moment dat, şi o aplicaţie pentru TikTok.

Pentru apelurile video se foloseşte o cameră de 5MP.

Echo Show 15 va fi lansat pe piaţă mai târziu anul acesta şi va costa 250 de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.